Despre noi

Povestea noastră este transmisă prin fiecare client satisfăcut pentru orice comandă finalizată cu succes.

Auto Parts este o companie a cărui domeniu principal de activitate este comercializarea pieselor și accesoriilor auto și moto, originale și aftermarket. Industria auto este un segment în continuă creștere pe piața din România și pe piețele internaționale, astfel că pasiunea noastră pentru mașini și motociclete ne-a determinat să ne dezvoltăm activitatea profesională pentru a oferi cele mai bune produse și soluții pentru fiecre client.

Misiune noastră este să facilităm procesul de achiziționare a pieselor auto, oferind cele mai bune soluții atât tehnice cât și practice, clienților care doresc o aprovizionare corespunzătoare a pieselor, de calitatea garantată direct de către producători, pentru orice model de mașină sau motocicletă.

Ne place să ne vedem clienții mulțumiți! Acest lucru ne determină să ne concentrăm atenția asupra nevoilor imediate ale fiecărui client și să răspundem cu promptitudine la fiecare provocare care apare în meseria noastră. Datorită multitudinii de piese și accesorii auto pe care le deținem în catalogul nostru, fiecare problemă a autovehiculului tău are un răspuns. Noi îți oferim răspunsul corect!

Suntem mândri că avem o echipă de profesioniști, care prin dedicarea și perseverența lor și-au câștigat admirația în compania noastră. Profesionalismul, promptitudinea și măiestria activităților lor sunt doar câteva atribute considerabile datorită cărora, Auto Parts a reușit să aducă un plus de valoare pe piața pieselor auto din România.

Scopul nostru este ca beneficiarii direcți ai produselor noastre să se bucure de un proces de achziționare rapid și eficient. Oferim consultanță gratuită pentru orice produs din gama noastră, ne asigurăm că piesele și accesoriile se potrivesc perfect mașinii sau motorului tău și vă sunt livrate în timp util.

Datorită parteneriatelor noastre, Auto Parts garantează originalitatea și calitatea pieselor, la standardele oferite de producătorii și furnizorii de top în domeniul auto. Pentru fiecare produs comandat primiți factură și garanție.

Vă invităm să parcurgeți magazinul nostru online de piese auto și moto, locul unde găsiți mai mult decât ceea ce căutați!