Livrare si plata

Taxa de livrare este de 25 lei, iar pentru comenzile ce depasesc 600 lei livrarea este GRATUITA (in limita a 20 kg), oriunde in Romania.

· Pentru comenzile ce depasesc greutatile stabilite, se va comunica costul transportului in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

· Pentru anvelope si jante taxa de transport vi se va comunica ulterior in functie de greutatea si volumul acestora.

· Livrarea produselor se face prin curier rapid (FAN CURIER,SAMEDAY CURIER,DPD) in aproximativ 24-48 de ore de la confirmarea comenzii.

· Pentru produsele care nu se afla in stoc vi se va comunica data livrarii.

· Deshiderea coletului la livrare este inclusa in plata livrarii, indiferent de valorea acestora, destinatie si numar de colete trimise. In momentul receptionarii produselor de la curier va rugam sa solicitati curierului deschiderea coletului si sa verificati starea produselor precum si cantitatea conform facturii. In cazul in care sesizati avarierea produselor sau lipsa cantitativa a unor produse va rugam sa reclamati agentului de curierat acest lucru: este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.