Politica de retur

Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".

Pentru sesizarea dreptului de retragere va rog sa ne comunicati in scris la adresa de email vanzari@auto-parts.ro sau telefonic la numarul de telefon……

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.

Returul se va face prin aceeasi modalitate ca la expediere, curierat Fan Courier , Sameday Curier, DPD la adresa: Str. Alexandru Ioan Cuza nr2a, birou3, Depozit AB80, Alba Iulia, judet Alba .Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport.

Nu se accepta la retur:

· Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice

· Produsele care nu se afla in ambalajul original

· Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

· Piesele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura

· Produsele care prezinta urme de uzura

· Piesele originale, cele fabricate de producatorul automobilului

· Piese originale comandate gresit de catre client : piese electrice, chei, cilindri inchidere, module programate, piesele speciale fabricate pentru autoturisme din afara spatiului european, piese de siguranta (ex.: airbaguri, centuri de siguranta ), huse si acoperiri

· Produsele neinsotite de copia facturii de achizitie.